Beskæring & træfældning i Struer, Holstebro & Vinderup

Træfældning og beskæring af buske og træer​

Det er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Det kræver til tider hårdt arbejde i form af både træfældning og beskæring af træer og buske.

Omhyggelig beskæring og sikker fældning af træer

Med en omhyggelig beskæring og fældning af træer sikrer I, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og former sig smukt i mange år frem. Vi har uddannelsen, erfaringen og maskinerne til at klare alle beskæringsopgaver elegant, effektivt og på den rette tid på året, ligesom vi også har midlerne til at udføre en sikker fældning.

Specialuddannede inden for træfældning

Vores medarbejdere er specialuddannede inden for træfældning. Det er din garanti for, at alt bliver udført efter alle gældende love og regler inden for området.

Når det drejer sig om fældningen af et træ er det eksempelvis yderst vigtigt, at sikkerhedsudstyret er i orden og at arbejdet udføres, så det ikke skader andre træer eller buske, bygninger eller forbipasserende.

Beskæring til en konkurrencedygtig pris

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 51 00 22 for et uforpligtende tilbud på træfældningen eller en beskæring af dine buske og træer. Vi kører lige fra Holstebro til Struer, Lemvig nær Vinderup.​

Skal du have fjernet træstubbe, rødder eller rodnet, tilbyder vi også stubfræsning, som du kan læse mere om her.


BLIV KONTAKTET

Send os dine kontaktoplysninger og skriv kort hvad du ønsker hjælp til, så kontakter vi dig, ganske uforpligtende